Startpagina Uw website toevoegen? Meedoen Dochterpagina's
Startplus.nl startpagina

Uw website toevoegen op Startplus.nl

We kunnen lang praten over wat Startplus.nl startpagina nou precies is, maar het is misschien het makkelijkst om de website te omschrijven als een startpagina met verwijzingen (links) naar websites die wij van belang achten.

Banner advertentie mogelijkheden

Er kan op verschillende manieren geadverteerd worden op de website van Startplus.nl. Van tekstlink tot banner en daarin zijn weer vele variaties mogelijk. U kunt om te beginnen met drie verschillende banners adverteren op de voorpagina van Startplus.nl startpagina.

Website als link toevoegen voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Startplus biedt website eigenaren de mogelijkheid hun website toe te voegen aan zowel de homepage als alle dochterpagina's. Voor de verwerking en de kosten van het online houden van Startplus.nl vragen we wel een kleine vergoeding.

Voorbeeld: https://www.jansentaxi.nl/ met als SEO anchortekst: Taxi Amsterdam Klik hier om uw website toe te voegen!

Banner afmetingen en tarieven per kwartaal

Banner afmetingen en tarieven per half jaar

Banner afmetingen en tarieven per jaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de tarieven? Stuur dan een e-mailbericht via ons e-mailformulier. U krijgt binnen 24 uur een reactie van de verkoopafdeling.

Dochterpagina's van Startplus.nl startpagina

De mogelijkheden en tarieven die hier besproken zijn gelden voor Startplus.nl incl. alle dochterpagina's

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn op basis van vooruit betaling op basis van een BTW factuur van Weergeven.nl.